Fragt med DAO fra 35 kr ♥

Påskepynt: Sådan laver du fjer og blade til din påskegren

by Lisbeth Beck on January 13, 2022

De ligner en million, og er super nemme at lave, så hvorfor ikke lave en håndfuld fjer og blade til din påskegren? Både fjer og blade er her lavet i guldfarvet metalfolie, men kan også sagtens laves i alm karton.

påskepynt: skabelon til fjer

Sådan laver du fjer og blade til påskegrenen

Du kan hente din gratis skabelon herunder, hvor du finder skabeloner til både fjer og blade. De kan også klippes i fri hånd selvfølgelig.

DOWNLOAD SKABELONEN HER

 

  1. Klip skabelonerne ud i det papir du gerne vil bruge. Alle skabeloner kan bruges som både fjer og blade.
  2. Fold fjer/blad på langs (de er ikke symmetriske, så fold dem bare cirka på midten)
  3. Klip eller fold nu på skråt alt efter hvad du vil lave
  4. Når du har foldet fjer eller blad ud kan du give den lidt form ved at bukke enderne henover fingeren eller vride forsigtigt, så den får en mere naturlig form.

påskepynt fjer skabelon

påskepynt blad skabelon

Pynt til påske med fjer og blade

Det er ikke fordi jeg fylder alle flader herhjemme med påskepynt, men jeg skal altid have en lille påskegren og et indbydende påskebord med lidt fint hjemmelavet pynt.

I år bruger jeg de små fjer og blade som pynt på servietten. Jeg har limet fjerene fast på lidt ståltråd med en limpistol og snoet den omkring servietten.

Det samme gør jeg på påskegrenen. Man kan selvfølgelig også bare sætte en tråd i og hænge dem på, men jeg kan godt lide at både fjer og blade kan svæve lidt ud fra grenen.

påskebordet 2022 - lav selv pynt

Pynt til påskegren

Tusind tak fordi du læste med ♥ Har du lyst til at dele resultatet af din påskekrea med mig, kan du finde mig på Instagram @papirpynt.dk eller #papirpyntdk. 

Og er du vild med hjemmelavet påskepynt, kan du også lige gå på opdagelse i mine andre påskeskabeloner her.

TILBAGE TIL TOPPEN