Fragt med DAO fra 35 kr ♥

 

Kontakt

Papirklip og papirpynt har altid været min store passion. Jeg elsker, at man kan med simple materialer kan skabe en masse fantastisk pynt.

Her på siden vil jeg gerne gøre det nemt for alle, der lyst til at være kreative med deres børn, veninder eller familie. Jeg har lavet skabeloner til forskellige højtider og kollektionen vil vokse over tid. 

Når du køber mine skabeloner får du tilsendt en mail, hvor din skabelon er vedhæftet. Du kan vælge at printe skabelonen, klippe den ud og bruge den som skabelon på dit papir, men du kan også lægge dit papir direkte i printeren og dermed gøre processen lidt hurtigere.

Jeg har primært brugt ensfarvet papir med detaljer af sølv og guld. Det er derfor nemt at genskabe pynten. Det er dog også oplagt at bruge fint mønstret papir, vintage tapet el.lign og få et helt unikt udtryk. Jeg har lavet mit bud på hvordan man kan pynte de forskellige skabeloner, men det er kun fantasien der sætter grænser, så det er helt fint at freestyle.

Har du spørgsmål til skabelonerne - eller måske idéer til nye skabeloner er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan også følge papirpynt.dk på Instagram @papirpynt.dk.

Lisbeth Beck

KONTAKT
+45 49400036:
info@lisbethbeck.dk
ADRESSE
Vestergårds allé 87
8362 Hørning
ÅBEN
Man-fre
kl. 8-16
TILBAGE TIL TOPPEN