Fragt med DAO fra 35 kr ♥

Nemme måner i papir (inkl. gratis skabelon)

by Lisbeth Beck on December 04, 2023

Vil du give din juleindretning et pift af mystik og magi og lave lidt anderledes juleklip i år, får du her skabelonen til helt enkle måner i papir. Jeg har klippet månerne i en kraftig metallic karton (240g) med guld på begge sider. Månerne kan dog også sagtens klippes i almindelig karton. Det kunne både være måner i klassisk hvid eller i fine finurlige farver.

Jeg har brugt papirmånerne på mit lille ekstra juletræ, hvor de pynter så fint sammen med mit hjemmelavede julepynt.

DOWNLOAD SKABELON TIL MÅNERNE HER

Materialer

  • Kraftig metallic karton eller almindeligt karton
  • En lille saks
  • Tråd

 skabelon til måner i papir

Sådan laver du måneophæng i papir

1. Print skabelonen

Klip skabelonen ud og læg den på dit metallic papir. Det er svært at se en tegnet streg på metallic karton, men når du tegner med en spids blyant eller lignende efterlader den et tryk, som du nemt kan klippe efter.

Der er forskel på printere, men nogle printere kan også sagtens printe på karton, og i så fald kan du bare printe skabelonen direkte på dit karton og klippe månerne ud - indenfor stregerne så de ikke bliver synlige. OBS: Metallic papir og karton kan IKKE gå i printeren, så brug alm. karton.

2. Klip måne og stjerne ud

Brug en lille saks, så du nemmere kommer omkring de små hjørner.

3. Sæt tråd i

Sæt tråd på en lille tynd nål og træk den gennem spidsen af månen. Bind en knude for enden. Træk den så igennem den lille stjerne og bind knude på den anden ende af tråden. Sæt tråd i til ophæng.

skabelon til måneophæng i papir

Hæng månerne på en fin juleguirlande, en gren eller på juletræet. De pynter også fint på årets julegaver!

Jeg håber du kunne bruge min skabelon på de små måner. Har du lyst til at dele resultatet så find mig på Instagram @papirpynt.dk ♥

TILBAGE TIL TOPPEN